Doğukan E. Merhaba dün aldığım kulaklık bugün elime ulaştı sıfır kapalı kutu çok memnun kaldım. .Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ürün kaliteli ve tavsiye ederim. Cahit S. Makul bir kargo süresinin sonunda ürün arçelik servis tarafından getirildi ve kuruldu. Gönül Sokağa teşekkür ediyorum. Umarım her müşteri benim gibi memnun kalır. Ekrem B. Hızlı Teslimat Bir günde kurulum yapıldı. İlgili mağazayı tavsiye ederim. Gurcan S. Arçelik Bulaşık Makinesi 18:27 de sipariş açtırdım. Ertesi gün 15:35 de calisir durumda teslim aldım. İlgi, hizmet kalitesi ve güven. Hemde harika bir fiyata. Teşekküler Gonulsokak.com. Hasan Y. Çok memnun kaldık. Aşama aşama bizi bilgilendirildik. Fatura bilgisi ödemeyi yapar yapmaz arama yapıp mail adresine yönlendirildi. Güvenilir bir adres teşekkür ederiz. Yusuf B. Hızlı Kargo Güvenilir Adres Her şey İçin Teşekkür Ederim. Murat K. Ürünler zamanında teslim oldu iletişim harika bu ürünler bu fiyata başka sitede yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz herkese tavsiye ederim. Uğur Ö. Güvenilir Marka Kaliteli bir ürün, Arçelik olması yaygın servis ağı ve yedek parça temini açısından çok önemli. Uzun yıllar kullanacağım bir ürün. Kübra A. Teşekkür ederim. Fırınım geldi tereddüte kaldım ama çok beğendim. Selin S. Teşekkürler. Makina 4 günde İstanbul’a teslim edildi. Makinayı indirimle aldım başta tereddüt etmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Satın almada yardımcı olan Gönül Sokak ve Arçelik servisine teşekkürler.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Gönül Sokak Dünyasına Hoş Geldiniz

13-04-2020 17:35
Gönül Sokak Dünyasına Hoş Geldiniz

 

Gönül Sokak

Yaşam standardınızı yükselten nitelikli ürünlerle güvenli bir şekilde ve kısa sürede sizi buluşturan firmamız, müşteri memnuniyeti konusunda beklentileri aşan bir hizmet sunuyor. Yenilikçi tasarımların adresi olan Arçelik markasının ürettiği ileri teknolojiye sahip ürünlere 24 saat faal olan online mağazamızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Gönül Sokak olarak, % 100 Müşteri memnuniyetiyle satış öncesinde, satış sırasında veya satış sonrasında oluşacak her türlü sorununuza çözüm üretiyor, beklentilere en uygun hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Kolay iade ve değişim imkânı, uygun taksit oranları ve hızlı kargo avantajlarımızla alışverişinizi en ferah hale getiriyoruz.

Arçelik Beyaz Eşya Kampanyaları

Yaşam alanlarınızın olmazsa olmaz eşyalarından olan beyaz eşya ürünleri, ihtiyaçlara, zevklere ya da dekorasyon alanına göre değişen birçok özelliğe sahip. Günümüzde yüksek teknolojilerle harmanlanan bu ürünler Arçelik kalitesiyle evlerimize geliyor. Gönül Sokak farkıyla sunulan, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga fırın, set üstü ocak gibi beyaz eşyalar hayat kalitenizi yükseltirken beklentilerinizi en yüksek şekilde karşılıyor. Gıdalarınızı taptaze ve uzun süre saklayan özel teknolojilere sahip buzdolapları, istediğiniz gıdayı 4 mevsim yeme konforu sağlayan derin dondurucular, tüm tekstil ürünlerinize hitap eden ve çamaşırı koruyan teknolojilerle donanmış çamaşır makineleri, birden fazla yemeği kokuları birbirine karışmadan pişirmeyi sağlayan teknolojilere sahip fırınlar bu yenilikçi ürünlerden bazıları. Tüm ürünler, ev ekonominizin bütçesini düşünen özel enerji sınıflarına sahip. Uygun ödeme koşulları, kampanyalar ve indirim fırsatlarıyla Arçelik kalitesini ekonominizi yormadan evlerinize taşıyabilirsiniz.

Satın alınan büyük boyutlu ve montaj gerektiren Arçelik Beyaz Eşya ürünlerinin kurulumu, bulunduğunuz bölgedeki Arçelik yetkili servisleri tarafından yapılmakta. Bu servisi Gönül Sokak olarak bizler sağlıyoruz. Bu işlemler için ürün teslimatından sonra sizden randevu alınarak en kısa zamanda kurulumunuz gerçekleştiriliyor.

Evinize Arçelik Ankastre Avantajını Getirin

Mutfaklarda modern bir dekorasyon oluşturmak için ilk adım dolaplarınız ve tezgâhlarınız için en uyumlu ankastre ürünleri seçmektir. Dolaplara entegre edilerek dekorasyonunuzu bütünleyen yüksek teknolojili ankastre ürünler, alan tasarrufu sağlarken sizleri kablo karmaşası ve dağınıklıktan kurtarır. Ankastre özelliklere sahip aspiratör, davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga fırın, gibi ürünleri tekli olarak satın alabileceğiniz gibi dilerseniz ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre setlere de kolayca sahip olabilirsiniz.

Arçelik Isıtma Ve Soğutma

Kışın soğuğu ve yazın sıcağı demeden, 4 mevsimi de İlkbahar tazeliğiyle yaşamak için Arçelik kalitesine sahip yeni nesil ısıtma/soğutma ürünlerine göz atabilirsiniz. Düşük enerji sınıflarıyla ev ekonominizi düşünen klima, kombi, soba, termosifon, şofben, vantilatör ve ani su ısıtıcısı gibi ısıtma/soğutma çözümlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Eviniz için Ekonomik Çözümler…

Küçük ev aletlerinden elektronik ürünlere, beyaz eşyalardan ankastre ürünlere kadar, Arçelik teknolojisiyle üretilen tüm yeni nesil eşyalar Gönül Sokak güvencesiyle sunulmakta. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan 256 Bit SSl güvenlik protokolü, hızlı kargo ve uygun ödeme koşulları da sizleri bekliyor. Siz de Gonulsokak.com.tr ile evinizi yüksek teknolojili Arçelik ürünleriyle buluşturun. Online siparişinizi hemen oluşturmaya başlayın.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.