Doğukan E. Merhaba dün aldığım kulaklık bugün elime ulaştı sıfır kapalı kutu çok memnun kaldım. .Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ürün kaliteli ve tavsiye ederim. Cahit S. Makul bir kargo süresinin sonunda ürün arçelik servis tarafından getirildi ve kuruldu. Gönül Sokağa teşekkür ediyorum. Umarım her müşteri benim gibi memnun kalır. Ekrem B. Hızlı Teslimat Bir günde kurulum yapıldı. İlgili mağazayı tavsiye ederim. Gurcan S. Arçelik Bulaşık Makinesi 18:27 de sipariş açtırdım. Ertesi gün 15:35 de calisir durumda teslim aldım. İlgi, hizmet kalitesi ve güven. Hemde harika bir fiyata. Teşekküler Gonulsokak.com. Hasan Y. Çok memnun kaldık. Aşama aşama bizi bilgilendirildik. Fatura bilgisi ödemeyi yapar yapmaz arama yapıp mail adresine yönlendirildi. Güvenilir bir adres teşekkür ederiz. Yusuf B. Hızlı Kargo Güvenilir Adres Her şey İçin Teşekkür Ederim. Murat K. Ürünler zamanında teslim oldu iletişim harika bu ürünler bu fiyata başka sitede yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz herkese tavsiye ederim. Uğur Ö. Güvenilir Marka Kaliteli bir ürün, Arçelik olması yaygın servis ağı ve yedek parça temini açısından çok önemli. Uzun yıllar kullanacağım bir ürün. Kübra A. Teşekkür ederim. Fırınım geldi tereddüte kaldım ama çok beğendim. Selin S. Teşekkürler. Makina 4 günde İstanbul’a teslim edildi. Makinayı indirimle aldım başta tereddüt etmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Satın almada yardımcı olan Gönül Sokak ve Arçelik servisine teşekkürler.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

HAYAT KURTARAN YENİ NESİL KÜÇÜK EV ALETLERİ

14-07-2021 14:21
HAYAT KURTARAN YENİ NESİL KÜÇÜK EV ALETLERİ

HAYAT KURTARAN YENİ NESİL KÜÇÜK EV ALETLERİ


Evlerimizdeki pek çok ihtiyacımızı karşılayan en önemli yardımcılarımız küçük ev aletlerimizdir. Mutfağımızda sevdiklerimize harika sofralar kurarken elimizin altında her zaman bu küçük yardımcılar bulunmaktadır. 
Evlerimizin en büyük yardımcıları olan küçük ev aletleri farklı renk ve tasarımlara sahiptir böylece hepimiz zevklerimiz doğrultusunda seçimler yapabiliriz. Gelişen teknolojiyle değişen küçük ev aletlerini artık tek birden fazla amaç için kullanılabilmekteyiz böylece alandan da tasarruf edebiliriz. 
Yeni bir ev kuruyorsak veya çeyiz hazırlığı yapıyorsak ihtiyaç listemizin başında küçük ev aletleri mutlaka vardır. İşlevsel ve kaliteli bir küçük ev aleti almak için ihtiyaçlarımıza yönelik tercihler yapmalı ve iyice araştırıp bütçemize en uygun modeli bulmalıyız. 

ELEKTRİK SÜPÜRGESİ

Hiç şüphesiz ki küçük ev aleti denildiği zaman hepimizin ilk aklına gelen elektrik süpürgesidir. Her geçen gün gelişen teknolojiyle birlikle süpürgelerin performansındaki artışların yanı sıra tasarımları da değişmeye ve gelişmeye başladı. 
Daha hafif ve pratik bir makine istiyorsak en doğru çözüm kablosuz şarjlı süpürge tercih etmek olacaktır. Son yıllarda popülerliği iyice artan ve performansı geliştirilen kablosuz süpürgeler kullanış açısından oldukça pratik cihazlardır. Kablosuz süpürgelerin klasik modellere göre tek olumsuz yanı daha kısa çalışma süresi ve daha küçük haznesinin olmasıdır. Ancak daha az yer kaplaması ve çok daha pratik olması sebebiyle son zamanlarda çok daha fazla tercih edilmeye başlandı.
Gelişen teknolojiyle birlikte yıllardır hayatlarımızda olan toz torbalı süpürgelerin yerini toz torbasız süpürgeler almaya başladı. Torba değiştirmekten sıkıldıysanız veya masrafından kurtulmak isterseniz toz torbasız süpürgeler sizin için en doğru seçim olacaktır.
Toz torbalı elektrik süpürgesi seçerken filtresine dikkat etmeyi unutmamak gerekir. HEPA filtreler toz ve alerjen maddelerin dışarı sızmasını engellediği için en sağlıklı seçim olacaktır.
Toz torbasız elektrik süpürgelerinde ise siklon filtreler emiş gücünü arttırarak daha yüksek performans sağlar. 
Elektrik süpürgelerinin en sinir bozucu özelliği hiç kuşkusuz ki çıkardığı gürültüdür. Ancak yeni teknolojiyle birlikte geliştirilen daha az ses çıkaran veya tamamen sessiz modellerden tercih ederek bu sorundan kurtulabiliriz. 

ÜTÜ

Hepimizin evlerinin vazgeçilmez elektrikli ev aletlerinden biri olan ütü hepimizin işlerini kolaylaştırmaktadır. Hepimizin beğenerek aldığı elbiselerimizin şık gözükmesinin en önemli detayı ütülü olmasıdır. İhtiyaçlarımız doğrultusunda kazanlı veya kazansız modellerden hangisini tercih edeceğimize karar vermeliyiz. Eğer kalabalık bir ailedeysek veya kıyafetleri biriktirip toplu ütü yapıyorsak güçlü ve hızlı olan buhar kazanlı modelleri; yeni bir ev kuruyorsak veya biriktirmeden daha sık aralıklarla ütü yapıyorsak klasik kazansız modelleri tercih edebiliriz. 

MİKSER VE BLENDER SETLERİ

Mutfakta her zaman elimizin altında olan ve en büyük yardımcı görevi gören cihazlar elbette ki mikser ve blender setleridir. Yemek yaparken en büyük zamanı doğrama, karıştırma ve çırpma işlerine ayırmaktayız. Seçeceğimiz güçlü motoru olan bir mutfak yardımcısıyla kendi mutfağımızın şefi olmak ve kısa zamanda harika sonuçlar yaratmak çok daha kolay.  
Blender seti alırken yüksek motor gücü olan modelleri seçersek çok daha hızlı ve verimli sonuçlar alırız. Ayrıca kolay temizleme için parçalarının tamamının sökülüp takılan modellerden tercih etmeliyiz. 

ÇAY VE KAHVE MAKİNALARI 

Son yıllarda evlerimizde her zamankinden daha fazla vakit geçirmekteyiz, buna bağlı olarak da eskisine kıyasla daha fazla çay ve kahve yapma ihtiyacımız doğmaktadır. 
Dünyada en çok çay tüketilen ülkelerden biri olduğumuz düşünüldüğü zaman bir çay yapma makinesine sahip olmak lüks olmaktan çıkmış ve ihtiyaç halini almıştır. Çay makinesi alırken ihtiyacımızı karşılayacak büyüklükte bir hazneye sahip olmasına dikkat etmeliyiz. 
Kahve makinası seçimi biraz daha karmaşıktır. Sevdiğimiz kahve türüne özel makinalar tercih edebilir veya çok daha çeşitli kahveler yapan nispeten daha profesyonel cihazlar tercih edebiliriz. Türk kahvesi, filtre kahve veya espresso… artık evde kaliteli kahve içmek mümkün.

TOST MAKİNESİ

Kahvaltı hepimizin en sevdiği öğün olabilir ve iyi bir kahvaltının sırrı iyi kızarmış kıtır kıtır ekmeklerdir. Sabahları güzel yapılmış tostlar yemek için dış gövdesi çelik içindeki ızgarası ise döküm olan modeller tercih edilmeli. Böylece makinamızı uzun yıllar güvenle kullanabilir ve çok rahat temizleriz. 
Yeni çıkan tost makineleri sadece ekmek kızartmakla kalmıyor arzu edilen modele göre waffle yapanlar veya et pişirmek için ızgara olarak kullanılabilenler bulunmakta.
İsteklerimize ve bütçemize en uygun makinayı tercih ederek sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak çok kolay.

Elektrik süpürgesinden tost makinasına kadar geniş bir yelpazeye sahip küçük ev aletleri her zaman popülerliğini korumakta ve sürekli gelişip yeni özellikler kazanarak kullanıcılarını devamlı heyecanlandırmaktadır. Gönülsokak.com üzerinden en son modellere ulaşabilir ve ihtiyaçlarınızı uygun fiyata kaliteli seçimler yaparak tamamlayabilirsiniz. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.