Doğukan E. Merhaba dün aldığım kulaklık bugün elime ulaştı sıfır kapalı kutu çok memnun kaldım. .Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ürün kaliteli ve tavsiye ederim. Cahit S. Makul bir kargo süresinin sonunda ürün arçelik servis tarafından getirildi ve kuruldu. Gönül Sokağa teşekkür ediyorum. Umarım her müşteri benim gibi memnun kalır. Ekrem B. Hızlı Teslimat Bir günde kurulum yapıldı. İlgili mağazayı tavsiye ederim. Gurcan S. Arçelik Bulaşık Makinesi 18:27 de sipariş açtırdım. Ertesi gün 15:35 de calisir durumda teslim aldım. İlgi, hizmet kalitesi ve güven. Hemde harika bir fiyata. Teşekküler Gonulsokak.com. Hasan Y. Çok memnun kaldık. Aşama aşama bizi bilgilendirildik. Fatura bilgisi ödemeyi yapar yapmaz arama yapıp mail adresine yönlendirildi. Güvenilir bir adres teşekkür ederiz. Yusuf B. Hızlı Kargo Güvenilir Adres Her şey İçin Teşekkür Ederim. Murat K. Ürünler zamanında teslim oldu iletişim harika bu ürünler bu fiyata başka sitede yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz herkese tavsiye ederim. Uğur Ö. Güvenilir Marka Kaliteli bir ürün, Arçelik olması yaygın servis ağı ve yedek parça temini açısından çok önemli. Uzun yıllar kullanacağım bir ürün. Kübra A. Teşekkür ederim. Fırınım geldi tereddüte kaldım ama çok beğendim. Selin S. Teşekkürler. Makina 4 günde İstanbul’a teslim edildi. Makinayı indirimle aldım başta tereddüt etmemize rağmen hiçbir sorun yaşamadık. Satın almada yardımcı olan Gönül Sokak ve Arçelik servisine teşekkürler.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kurban Bayramı’na Pratik Çözüm: Arçelik Derin Dondurucular

20-07-2020 10:17
Kurban Bayramı’na Pratik Çözüm: Arçelik Derin Dondurucular

 

Kurban Etlerinizi Güvenle Saklayın

Bayrama bir iki hafta kalması ile buzdolabınızın hacminin yeterli gelip gelmeyeceği sizleri düşündürüyor olabilir. Kurban etlerini bozulmadan saklamak ve bütün yıl sağlıklı etler tüketmek için çok daha profesyonel bir cihaza ihtiyacınız olabilir. Bu noktada, Arçelik Derin Dondurucular, sizlere mükemmel bir rahatlık sunacaktır. Buzdolabınızın dondurucu bölümünde yer açma çabasına girmeden, etlerinizi ve diğer gıdalarını taze bir şekilde koruyacak derin dondurucular, üstün özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Her Daim Tazelik...

Derin hacmi ile sadece Kurban Bayramı’nızı sorunsuz bir şekilde geçirmenizde değil, her mevsim taze yiyecekler elde etmeniz konusunda da sizlere destek olan derin dondurucular, meyve ve sebze gibi yiyeceklerinizi sanki dalından yeni koparılmış hissi ile tüketmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra, önceden hazırladığınız yemeklerinizi tadını ve kokusunu yitirmeden saklayan söz konusu dondurucular, ihtiyaç duyduğunuz ilk anda sizlere eşsiz sofralar hazırlama imkanı tanımakta. İşten eve yorgun bir şekilde geldiğinizde ya da yemeğe misafirleriniz geleceği zaman anında derin dondurucudan çıkarıp servise hazır hale getireceğiniz yemekler ile çok daha pratik bir yaşam mümkün.

Son teknolojik özellikleri içerisinde barındıran Arçelik derin dondurucular, Cool Control bölmesine sahiptir. Söz konusu bölme, isteğe göre sıcaklık değerini ayarlama seçeneği sunuyor. Tek bir tuş ile bölmenin sıcaklığını -24 derece ile +10 derece arasında bir değeri belirleyebilir, böylelikle derin dondurucunuzu dilerseniz soğutucu olarak kullanabilirsiniz.

Derin Dondurucu Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Detaylar!

Derin dondurucu seçimi yaparken, kullanım alışkanlığınızı göz önünde bulundurmak atacağınız ilk adım olmalı. Kullanım alışkanlığınız, derin donduru kapasitesini belirleme noktasında sizlere harika bir fikir verecektir. Zira, sizlere yeterli gelmeyen bir derin dondurucu aradığınız etkiyi yaratmak konusunda yetersiz kalacaktır. Derin Dondurucu Alırken kullanım alışkanlığınızın yanı sıra, kullanım alanınızı da dikkate almak gerekiyor. Söz konusu beyaz eşyanızı kullanacağınız alanın genişliği ve yüksekliği sizleri en doğru derin dondurucuya götürecektir.

Arçelik Derin Dondurucularda Doğru Adres: Gonulsokak.com

Kurban Bayramı’nda elde ettiğiniz etleri ve diğer tüm gıdalarınızı en etkili şekilde saklayacağınız derin donduruculara Gönül Sokak ayrıcalığı ile sahip olmak mümkün.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.